E-Control : Elektrische | Gas | EPC | Lift
Forgot your your password?

Wie zijn wij ?

E-Control is een online tool om al uw verplichte keuringen te bestellen. Het platform bestaat uit:

elektrische-keuring.be

gas-keuring.be

energetische-keuring.be

lift-keuring.be

Het platform werd gelanceerd in juni 2010 en groeide al snel uit tot een referentie voor particulieren die de verschillende vereiste keuringen van hun goederen willen laten uitvoeren.

In juni 2011 heeft onze zin voor innovatie ons ertoe aangezet om nieuwe geïntegreerde platformen te realiseren die specifiek zijn gewijd aan energie – en gaskeuringen.

In januari 2018 hebben we ons dienstenaanbod uitgebreid met, de controles van personenliftendit om te voldoen aan de groeiende behoeften van beheerders of gebouwbeheerders die regelmatig personenliften van hun gebouwen moeten laten controleren.

Wij treden ook op als tussenpersoon met de vastgoedkantoren, de notarissen en de professionelen uit de bouwsector, om een overzicht in real-time te bezorgen van de opvolging van hun bestelde keuringen, tot de facturatie ervan. Dit biedt hen de mogelijkheid om diensten met een toegevoegde waarde te verlenen aan hun eindklanten.

Onze professionele klanten worden bevoorrecht door de uitwisseling van de laatste nieuwigheden omtrent de verplichte keuringen. Ze beschikken over een geperfectioneerde beheertool en een dienstverlening die uitmuntendheid nastreeft.

E-control onderscheidt zich door de ontwikkeling van platformen voor het beheer van bestellingen, de integratie in financiële en planningtools, de creatie en het beheer van gezamenlijke agenda’s en de ontwikkeling van alle marketingtools om online bestellingen van diensten door onze klanten te genereren en te bevorderen.

Onze vennootschap werkt samen met een strenge selectie van erkende controle-instellingen. Gezien de grote hoeveelheid controles die E-Control bij deze verschillende instellingen aanvraagt, kunnen we altijd een snelle service en zeer scherpe prijzen garanderen.

Air-Win bvba – Paul Emiel Janson Straat 12 – 1000 Brussel – BTW BE0878 859 392