Wie zijn wij?

E-Control is een online tool om al je verplichte keuringen te bestellen.
Het platform bestaat uit:

Elektrische Keuring.be
.1
Gas Keuring.
.2
Energetische Keuring.be
.3

Onze professionele klanten worden bevoorrecht door de uitwisseling van de laatste nieuwigheden omtrent de verplichte keuringen. Ze beschikken over een geperfectioneerde beheertool en een dienstverlening die uitmuntendheid nastreeft.

E-control onderscheidt zich door de ontwikkeling van platformen voor het beheer van bestellingen, de integratie in financiële tools en planningtools, de creatie en het beheer van gezamenlijke agenda’s en de ontwikkeling van alle marketingtools om online bestellingen van diensten door onze klanten te genereren en te bevorderen.

Onze vennootschap werkt samen met een strenge selectie van erkende controle-instellingen. Gezien de grote hoeveelheid controles die E-Control bij deze verschillende instellingen aanvraagt, kunnen we altijd een snelle service en zeer scherpe prijzen garanderen.

Het platform werd gelanceerd in juni 2010 en groeide al snel uit tot een referentie voor particulieren die de verschillende vereiste keuringen van hun goederen willen laten uitvoeren.

In juni 2011 heeft onze zin voor innovatie ons ertoe aangezet om nieuwe geïntegreerde platformen te realiseren die specifiek zijn gewijd aan energie- en gaskeuringen.

Wij treden ook op als tussenpersoon met de vastgoedkantoren, de notarissen en de professionelen uit de bouwsector. We zorgen voor een overzicht in real-time en zorgen voor de opvolging, uitvoering en facturatie van bestelde keuringen. Dit biedt hen de mogelijkheid om diensten met een toegevoegde waarde te verlenen aan hun eindklanten.

Overtuigd van onze voordelen?

Vraag dan nu een keuring aan!